serveis
Foto Barcelona Inclusiva 2014

fes-te'n soci
intranet
facebook linkedin


Barcelona Inclusiva 2014


El 1r Congrés Internacional d’Orientació per a la Inclusió: “Orientació per a una Societat Inclusiva” celebrat a Barcelona, a l’Auditori Axa, els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny de 2014, ha estat un èxit. Un èxit de participants, de ponents, de comunicacions, de ressò a les xarxes,...


El congrés ha estat un espai de trobada de professionals de l'Orientació de Catalunya, Espanya, Europa i Amèrica Llatina, tant del món de l'educació com de l'ocupació, tractant la Inclusivitat com a idea principal des d'una perspectiva transversal: Escola, Treball i Entorn en totes les etapes del cicle vital.


Co-organitzat per la nostra Associació Catalana d'Orientació Escolar i Professional - ACO i per l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació - ACPO, i promogut per la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España - COPOE, el Congrés ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic, la Universitat de Girona, Educaweb i el Banc de Sabadell, entre d'altres organismes i ha estat reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb 20h de formació així com també pel Ministeri d'Educació.


En els següents enllaços podeu trobar informació i material del congrés:

 

- Comunicacions que es van presentar i les finalistes

- Fotografies de diferents moments del Congrés (s'aniran actualitzant)

- Tweets emesos amb l'etiqueta #bcnainclusiva

- Entrevista al Dr. Federico Mayor Zaragoza: "si la raó és que falten recursos, vol dir que no creuen en l'escola inclusiva", publicada pel Diari de l'Educació

 

En el canal de Vimeo i en el Youtube trobareu reportatges del congrés i podreu veure i escoltar les ponències i conferències que ens van fer emocionar i reflexionar: Dr. Joan Majó, Dr. Federico Mayor Zaragoza, Dr. César Coll, Dr. Pere Pujolàs, Dra. Graciela Frigeiro, Dr. Jan Masschelein, Dr. Ignacio Calderón, Dr. Carlos Skliar, entre altres.

 

Esperem que tot aquest material: comunicacions de treballs reals que s'estan duent a terme, conferències i ponències, vídeos, etc. arribin i feu arribar a tots aquells que encara no tenen la Inclusió com a eix Orientador, i l’Orientació com a eix de l'Educació.


© 2012 ACO
Telèfon: 608 89 53 19 · Correu-e: socis@acorientacio.org


Associació membre de logo copoe